Αρχική Σελίδα Νέα

Η τεχνολογική καινοτομία έχει κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο βραχίονα σκαριφιστήρων εκσκαφέων

καλής ποιότητας βαρέων καθηκόντων κάδος εκσκαφέων για τις πωλήσεις
Δοκιμάσαμε την πρώτη γραμμή μας το 2018, η οποία ήταν δύο έτη αφότου ανταλλάσσει το Ι τη επαγγελματική κάρτα μου με το conexpo Ινδία της Alice το 2016 Bauma. Ο προμηθευτής μας δεν τελείωσε τη διαταγή μας εγκαίρως, και θα προκαλέσει περίπου 100.000 Δολ ΗΠΑ χάνει σε μας. Αυτός είναι πότε δοκιμάσαμε Huitong την πρώτη φορά. Το Huitong είναι καλό στην εξέταση των εσπευσμένων διαταγών, και η ποιότητα είναι πολύ υψηλή.

—— Mr.Varun, έμπορος, Ινδία

Απασχολούμαι με Huitong στον πρώτο χρόνο όταν ξεκίνησα την επιχείρηση εισαγωγής μου. Έχω τους τόνους των ιδεών αγοράς από το Jeremy. Είναι ένας τέτοιος καλός φίλος που είναι πολύ ανεκτικός στην κακή ιδιοσυγκρασία μου. Το 2017, ο Jeremy με βοήθησε να χειριστώ ένα πρόβλημα του λογαριασμού της φόρτωσης, ο οποίος προκαλείται από με. Το Huitong πάντα υπογραμμίζει ότι πρέπει να εξετάσουμε το πρόβλημα μόλις εμφανίζεται.

—— Mr.Stanislav Lilov, Βουλγαρία

Αρχίσαμε συνεργασμένος με Huitong από το 2017, είναι τίμιοι, επαγγελματικός, μας βοηθήστε πάντα slove προβλήματα στο πρώτο βήμα, αγοράζουμε τις συνδέσεις εκσκαφέων από Huitong σε μια στάση, μοιραζόμαστε τις ιδέες αγοράς όπως έναν καλό φίλο. Αγαπήστε την εργασία τους.

—— SONY

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Η τεχνολογική καινοτομία έχει κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο βραχίονα σκαριφιστήρων εκσκαφέων
Η τεχνολογική καινοτομία έχει κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο βραχίονα σκαριφιστήρων εκσκαφέων

Με τη συνεχείς ανάπτυξη και την καινοτομία της τεχνολογίας, τα μεγάλης κλίμακας μηχανικά προϊόντα όπως ο βιομηχανικός εξοπλισμός επίσης συνεχώς αναβαθμίζονται. Πάρτε το βραχίονα σκαριφιστήρων εκσκαφέων ως ειδική σύνδεση για τους εκσκαφείς. Είναι επίσης ξεπερασμένη πέτρα, σχιστόλιθος, και κόκκινη άμμος. Τα αιχμηρά εργαλεία όπως η ανασκαφή και η συντριβή βράχου έχουν τα πλεονεκτήματα της υψηλής αποδοτικότητας και της χαμηλής απώλειας έναντι των παραδοσιακών σπάζοντας διαδικασιών σφυριών. Έναντι των παραδοσιακών διαδικασιών ανατίναξης, είναι αποδοτικότεροι, και έχουν τις χαμηλές δαπάνες συντριβής και τα χαμηλότερα κόστη συντήρησης. Από τις διαδικασίες ανατίναξης στις διαδικασίες βραχιόνων βράχου, αυτό είναι η πρόοδος της τεχνολογίας, και είναι επίσης ένας σημαντικός μετασχηματισμός του βραχίονα σκαριφιστήρων εκσκαφέων.

 

βραχίονας σκαριφιστήρων εκσκαφέων

 

Από τη δομική άποψη, ο βραχίονας βράχου αυξάνει το βάρος του βραχίονα και του αντιβράχιου του εκσκαφέα, και ρυθμίζει τα ποσοστά κάθε μέρους για να καταστήσει το βάρος του βραχίονα πιό μεγάλο, έτσι η πίεση στην εργασία είναι ικανοποιητικότερη, έτσι σπασμένο η δυνατότητα είναι καλύτερο, και ένας ισχυρός μεγάλος υδραυλικός κύλινδρος είναι συνημμένος. Η δύναμη είναι μοχλός και ενωμένος στενά με το υψηλής αντοχής πιάτο χάλυβα, το οποίο λύνει εντελώς το πρόβλημα ότι ο βραχίονας βράχου δεν μπορεί να σκαφτεί βαθιά και είναι εύκολο να σπαστεί, και ο βραχίονας σκαριφιστήρων εκσκαφέων είναι εκεί πολλά πλεονεκτήματα στην αναβάθμιση και το μετασχηματισμό dipper, όπως η σύνδεση της σωλήνωσης του κυλίνδρου κάδων με τον κύλινδρο ραβδιών, που βελτιώνει πολύ τη δύναμη και την ταχύτητα του κυλίνδρου ραβδιών, και μειώνει το ποσοστό αποτυχίας.

 

βραχίονας σκαριφιστήρων εκσκαφέων

 

Από την άποψη της αρχής εργασίας του εξοπλισμού, ο βραχίονας σκαριφιστήρων εκσκαφέων αυξάνει την καταστρεπτική δύναμη του σκαριφιστήρα με την αύξηση του νεκρού βάρους του μεγάλου και των ελαφριών όπλων. Με απλά λόγια, όσο βαρύτερο το βάρος πρόκειται να είσαι σε θέση να το κρατήσει κάτω. Η αποδοτικότητα εργασίας του βραχίονα σκαριφιστήρων εκσκαφέων στην ίδια σκληρότητα είναι πράγματι πολύ ισχυρή. Επομένως, μπορεί ακόμα να δει πολυάσχολος σε πολλούς όρους μεταλλείας. Από την πτυχή της αποδοτικότητας εργασίας, η δυνατότητά της είναι προφανής σε όλοι, και όσο γρηγορότερη η αποδοτικότητα, όσο υψηλότερα τα οικονομικά οφέλη μας. Για την αύξηση της βιομηχανίας τα κέρδη, που αλλάζουν τον τρόπο είναι μεγάλης σημασίας.

Χρόνος μπαρ : 2022-05-18 11:51:43 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tang

Τηλ.:: 86-18922117251

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων

Τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων χάλυβα κραμάτων, τσουγκράνα τοπίων εκσκαφέων υψηλής αντοχής

Ένδυση - ανθεκτικά πρότυπα τσουγκρανών βουρτσών εκσκαφέων χάλυβα με την πιστοποίηση του ISO 9001

Υψηλή τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων αξιοπιστίας, σύνδεση τσουγκρανών εκσκαφέων για το καθάρισμα εδάφους

Το υψηλό καθάρισμα εδάφους εκσκαφέων διάρκειας μαζεύει με τη τσουγκράνα εύκολα τις ανταλλαγές με τον κάδο

Μηχανικός επιτεθείτε

Ο μη περιστρέψιμος εκσκαφέας μηχανικός επιτίθεται τη σκληρή υλική υψηλή δύναμη εργασίας

Ο βράχος εκσκαφέων κόκκινου χρώματος επιτίθεται την εύκολη άριστη απόδοση λειτουργίας

Ο εκσκαφέας σύνδεσε μηχανικό επιτίθεται, η ξυλεία Stone εκσκαφέων Q345B επιτίθεται

Υδραυλική εκσκαφέων μηχανική υπηρεσία συνήθειας αρπαγών πολυσύνθετη διαθέσιμη

Υδραυλικό σφυρί σωρών

Συμπαγές τοποθετημένο εκσκαφέας Vibro σφυρί, υδραυλικά συσσωρεύοντας σφυριά για τους εκσκαφείς

Υψηλής αντοχής υδραυλικό σφυρί σωρών για το Drive και την εξαγωγή των διάφορων σωρών μορφών

COem διαθέσιμη υδραυλική σωρών σφυριών εκσκαφέων διάρκεια ζωής υπηρεσιών σύνδεσης μακροχρόνια

Καλό μπλε χρώμα σφυριών σωρών σταθερότητας υδραυλικό με την πιστοποίηση του ISO 9001

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Κάδος βράχου εκσκαφέων προμηθευτής. © 2020 - 2022 excavatorrockbucket.com. All Rights Reserved.