Αρχική Σελίδα Νέα

Μέθοδος συντήρησης υδραυλικού διακόπτη εκσκαφέων

καλής ποιότητας βαρέων καθηκόντων κάδος εκσκαφέων για τις πωλήσεις
Δοκιμάσαμε την πρώτη γραμμή μας το 2018, η οποία ήταν δύο έτη αφότου ανταλλάσσει το Ι τη επαγγελματική κάρτα μου με το conexpo Ινδία της Alice το 2016 Bauma. Ο προμηθευτής μας δεν τελείωσε τη διαταγή μας εγκαίρως, και θα προκαλέσει περίπου 100.000 Δολ ΗΠΑ χάνει σε μας. Αυτός είναι πότε δοκιμάσαμε Huitong την πρώτη φορά. Το Huitong είναι καλό στην εξέταση των εσπευσμένων διαταγών, και η ποιότητα είναι πολύ υψηλή.

—— Mr.Varun, έμπορος, Ινδία

Απασχολούμαι με Huitong στον πρώτο χρόνο όταν ξεκίνησα την επιχείρηση εισαγωγής μου. Έχω τους τόνους των ιδεών αγοράς από το Jeremy. Είναι ένας τέτοιος καλός φίλος που είναι πολύ ανεκτικός στην κακή ιδιοσυγκρασία μου. Το 2017, ο Jeremy με βοήθησε να χειριστώ ένα πρόβλημα του λογαριασμού της φόρτωσης, ο οποίος προκαλείται από με. Το Huitong πάντα υπογραμμίζει ότι πρέπει να εξετάσουμε το πρόβλημα μόλις εμφανίζεται.

—— Mr.Stanislav Lilov, Βουλγαρία

Αρχίσαμε συνεργασμένος με Huitong από το 2017, είναι τίμιοι, επαγγελματικός, μας βοηθήστε πάντα slove προβλήματα στο πρώτο βήμα, αγοράζουμε τις συνδέσεις εκσκαφέων από Huitong σε μια στάση, μοιραζόμαστε τις ιδέες αγοράς όπως έναν καλό φίλο. Αγαπήστε την εργασία τους.

—— SONY

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Μέθοδος συντήρησης υδραυλικού διακόπτη εκσκαφέων
Μέθοδος συντήρησης υδραυλικού διακόπτη εκσκαφέων

Οι άνθρωποι πρέπει να είναι μέσης ηλικίας. Αυτό ισχύει για τους ανθρώπους, ειδικά ως είδος εξοπλισμού στη βιομηχανία μηχανημάτων κατασκευής! Το εργασιακό περιβάλλον του υδραυλικού διακόπτη εκσκαφέων είναι σκληρό, η δύναμη αντίκτυπου είναι μεγάλη, και η μορφή και η σκληρότητα των σπασμένων αντικειμένων είναι διαφορετικές. Όλα αυτά είναι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στη «υγεία» του διακόπτη. Επομένως, εκτός από το ράγισμα και το ακόνισμα, ο υδραυλικός διακόπτης εκσκαφέων έχει επίσης την ανάγκη να διατηρήσει την υγεία, και υπάρχει επίσης ένας τρόπος να διατηρηθεί η υγεία. Έτσι, προκειμένου να επεκταθεί καλύτερα η ζωή υπηρεσιών του διακόπτη, πώς θα έπρεπε ο διακόπτης να χρησιμοποιηθεί σωστά σε καθημερινή χρήση;

 

υδραυλικός διακόπτης εκσκαφέων

 

Η συντετριμμένη εργασία πρέπει να γίνει καλά, και η εργασία επιθεώρησης δεν πρέπει να είναι λιγότεροι

Πρώτος έλεγχος εάν το υδραυλικό πετρέλαιο είναι μέσα στη γραμμή κλίμακας του μετρητή στάθμης. Όταν ο υδραυλικός διακόπτης εκσκαφέων είναι σε ένα κάθετο στατικό κράτος, βρύση ελαφριά με ένα σφυρί για να ελέγξει εάν τα μπουλόνια, τα καρύδια και οι μάνικες είναι χαλαρά. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε looseness, το σφίγξτε και το ενισχύστε. Κατόπιν, ελέγξτε τη θέση ένδυσης του δακτυλίου τρυπανιών χάλυβα. Κατ' αρχάς, άλεσε τον υδραυλικό διακόπτη εκσκαφέων και κλείνει τη μηχανή του εκσκαφέα.

 

Κατόπιν μετρήστε το χάσμα μεταξύ του τρυπανιού χάλυβα και του δακτυλίου τρυπανιών χάλυβα, και την ανταλλαγή πριν από το μέγιστο όριο ένδυσης (8mm). Εάν το χάσμα υπερβαίνει το όριο υπηρεσιών (8mm), το τρυπάνι χάλυβα πρέπει να εξαχθεί για να μετρήσει την εσωτερική διάμετρο του δακτυλίου τρυπανιών χάλυβα. Εάν η εσωτερική διάμετρος του δακτυλίου τρυπανιών χάλυβα υπερβαίνει το όριο ένδυσης, ένας νέος θάμνος τρυπανιών χάλυβα πρέπει να αντικατασταθεί. Εάν η εσωτερική διάμετρος του θάμνου τρυπανιών χάλυβα δεν υπερβαίνει το όριο ένδυσης, ένα νέο τρυπάνι χάλυβα πρέπει να αντικατασταθεί. Εξάλλου η εργασία επιθεώρησης ολοκληρώνεται, η προπαρασκευαστική εργασία προτού να μπορέσει να διενεργηθεί η υδραυλική λειτουργία σφυριών εκσκαφέων.

 

υδραυλικός διακόπτης εκσκαφέων

 

Εάν θέλετε περισσότερη «ομαλή» κατασκευή, μην ξεχάστε να κτυπήσετε το βούτυρο συχνά

Όταν το υδραυλικό σφυρί εκσκαφέων λειτουργεί, συστήνεται να προστεθεί το βούτυρο κάθε 2 ώρες. Θερμάνετε τη μηχανή μετά από να κτυπήσει το βούτυρο.

Επιλέξτε τον τρόπο συντριβής στην ελεγκτική επιτροπή, και επιβεβαιώστε ότι η αποκλεισμένη βαλβίδα είναι ανοικτή, και αρχίστε τη μηχανή. Η προσοχή, δεν ορμά στη λειτουργία συντριβής όταν αρχίζει ακριβώς η μηχανή.

Πριν από την επίσημη λειτουργία, πρέπει να εκτελέσετε τη λειτουργία προθέρμανσης, να ενεργοποιήσετε αργά το βραχίονα και να κολλήσετε για 5 λεπτά, και παρατηρείτε τη θερμοκρασία που επιδεικνύεται από το υδραυλικό όργανο ελέγχου θερμοκρασίας πετρελαίου έως ότου διατηρείται η θερμοκρασία πετρελαίου σε 40-60 βαθμούς. Στις κρύες περιοχές, ο χρόνος προθέρμανσης πρέπει να παραταθεί κατάλληλα. Αφότου ολοκληρώνεται η λειτουργία προθέρμανσης, ο εκσκαφέας μπορεί να πάει να εργαστεί με την πλήρη ενέργεια.

Χρόνος μπαρ : 2022-05-17 17:49:29 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tang

Τηλ.:: 86-18922117251

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων

Τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων χάλυβα κραμάτων, τσουγκράνα τοπίων εκσκαφέων υψηλής αντοχής

Ένδυση - ανθεκτικά πρότυπα τσουγκρανών βουρτσών εκσκαφέων χάλυβα με την πιστοποίηση του ISO 9001

Υψηλή τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων αξιοπιστίας, σύνδεση τσουγκρανών εκσκαφέων για το καθάρισμα εδάφους

Το υψηλό καθάρισμα εδάφους εκσκαφέων διάρκειας μαζεύει με τη τσουγκράνα εύκολα τις ανταλλαγές με τον κάδο

Μηχανικός επιτεθείτε

Ο μη περιστρέψιμος εκσκαφέας μηχανικός επιτίθεται τη σκληρή υλική υψηλή δύναμη εργασίας

Ο βράχος εκσκαφέων κόκκινου χρώματος επιτίθεται την εύκολη άριστη απόδοση λειτουργίας

Ο εκσκαφέας σύνδεσε μηχανικό επιτίθεται, η ξυλεία Stone εκσκαφέων Q345B επιτίθεται

Υδραυλική εκσκαφέων μηχανική υπηρεσία συνήθειας αρπαγών πολυσύνθετη διαθέσιμη

Υδραυλικό σφυρί σωρών

Συμπαγές τοποθετημένο εκσκαφέας Vibro σφυρί, υδραυλικά συσσωρεύοντας σφυριά για τους εκσκαφείς

Υψηλής αντοχής υδραυλικό σφυρί σωρών για το Drive και την εξαγωγή των διάφορων σωρών μορφών

COem διαθέσιμη υδραυλική σωρών σφυριών εκσκαφέων διάρκεια ζωής υπηρεσιών σύνδεσης μακροχρόνια

Καλό μπλε χρώμα σφυριών σωρών σταθερότητας υδραυλικό με την πιστοποίηση του ISO 9001

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Κάδος βράχου εκσκαφέων προμηθευτής. © 2020 - 2022 excavatorrockbucket.com. All Rights Reserved.