Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Ειδήσεις

Σύγκριση των πλεονεκτημάτων του εμπρόσθιου και τηλεσκοπικού βραχίονα με μεγάλη εμβέλεια εξορυκτήρα

καλής ποιότητας βαρέων καθηκόντων κάδος εκσκαφέων για τις πωλήσεις
Δοκιμάσαμε την πρώτη γραμμή μας το 2018, η οποία ήταν δύο έτη αφότου ανταλλάσσει το Ι τη επαγγελματική κάρτα μου με το conexpo Ινδία της Alice το 2016 Bauma. Ο προμηθευτής μας δεν τελείωσε τη διαταγή μας εγκαίρως, και θα προκαλέσει περίπου 100.000 Δολ ΗΠΑ χάνει σε μας. Αυτός είναι πότε δοκιμάσαμε Huitong την πρώτη φορά. Το Huitong είναι καλό στην εξέταση των εσπευσμένων διαταγών, και η ποιότητα είναι πολύ υψηλή.

—— Mr.Varun, έμπορος, Ινδία

Απασχολούμαι με Huitong στον πρώτο χρόνο όταν ξεκίνησα την επιχείρηση εισαγωγής μου. Έχω τους τόνους των ιδεών αγοράς από το Jeremy. Είναι ένας τέτοιος καλός φίλος που είναι πολύ ανεκτικός στην κακή ιδιοσυγκρασία μου. Το 2017, ο Jeremy με βοήθησε να χειριστώ ένα πρόβλημα του λογαριασμού της φόρτωσης, ο οποίος προκαλείται από με. Το Huitong πάντα υπογραμμίζει ότι πρέπει να εξετάσουμε το πρόβλημα μόλις εμφανίζεται.

—— Mr.Stanislav Lilov, Βουλγαρία

Αρχίσαμε συνεργασμένος με Huitong από το 2017, είναι τίμιοι, επαγγελματικός, μας βοηθήστε πάντα slove προβλήματα στο πρώτο βήμα, αγοράζουμε τις συνδέσεις εκσκαφέων από Huitong σε μια στάση, μοιραζόμαστε τις ιδέες αγοράς όπως έναν καλό φίλο. Αγαπήστε την εργασία τους.

—— SONY

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Ειδήσεις
Σύγκριση των πλεονεκτημάτων του εμπρόσθιου και τηλεσκοπικού βραχίονα με μεγάλη εμβέλεια εξορυκτήρα
Σύγκριση των πλεονεκτημάτων του εμπρόσθιου και τηλεσκοπικού βραχίονα με μεγάλη εμβέλεια εξορυκτήρα

Όταν πρόκειται για την κατασκευή, η ανασκαφή είναι μια κρίσιμη διαδικασία που απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό για να εκτελεστεί αποτελεσματικά.Δύο από τους πιο δημοφιλείς τύπους εξορυκτών που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία είναι οι εκσκαφέαςΜεγάλη εμπρός απόστασηκαι τοεκσκαφέας τηλεσκοπικός βραχίοναςΣε αυτό το άρθρο, θα συγκρίνουμε τους δύο τύπους εξορυκτών, τονίζοντας τις διαφορές, τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία τους.

 

Πρώτον, ας εξετάσουμε πιο προσεκτικά τηνεκσκαφέαςΜεγάλη εμπρός απόστασηΌπως υποδηλώνει και το όνομά του, η εκσκαφέας μακράς εμβέλειας έχει σχεδιαστεί για να έχει εκτεταμένη εμβέλεια, καθιστώντας την ιδανική για σκάψιμο βαθιά μέσα στο έδαφος ή για να φτάσει σε δύσκολες περιοχές.Αυτό το σκάφος χρησιμοποιείται συνήθως για έργα που απαιτούν ανασκαφή σε βαθιά νερά ή για εργασίες στην ακτή, όπου ο εξοπλισμός πρέπει να τοποθετείται σε ξηρό έδαφος κατά την εκσκαφή ιζημάτων κάτω από το νερό.εκσκαφέαςΜεγάλη εμπρός απόστασηΠαρέχει επίσης καλύτερη σταθερότητα από άλλους τύπους εξορυκτών, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για την ανασκαφή χαρακωρίων ή θεμελίων για κτίρια.

 

Σύγκριση των πλεονεκτημάτων του εμπρόσθιου και τηλεσκοπικού βραχίονα με μεγάλη εμβέλεια εξορυκτήρα

 

Πλεονέκτημα

Από την άλλη πλευρά, ηεκσκαφέας τηλεσκοπικός βραχίοναςείναι σχεδιασμένο με ένα επεκτάσιμο χέρι που μπορεί να φθάσει σε υψηλότερα επίπεδα από άλλους εξορυκτές.καθώς μπορεί να φθάσει σε μεγαλύτερο βάθος από τα παραδοσιακά εκσκαφικάΕπιπλέον, ηεκσκαφέας τηλεσκοπικός βραχίοναςμπορεί να χρησιμοποιηθεί για έργα κατεδάφισης, καθώς μπορεί να φτάσει σε υψηλούς ορόφους κτιρίων και άλλων δομών που απαιτούν κατεδάφιση.

 

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα τουεκσκαφέας τηλεσκοπικός βραχίοναςΤο μέγεθος της ανυψωτικής ικανότητας του είναι μεγαλύτερο από αυτό του εκσκαφέα μεγάλης εμβέλειας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μεταφέρει μεγαλύτερα φορτία και είναι πιο κατάλληλο για βαρύτερα έργα όπως οι εργασίες κατεδάφισης.Το τηλεσκοπικό σκάφος είναι επίσης πιο ευέλικτο, δεδομένου ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα έργων κατασκευής, καθιστώντας την πιο δημοφιλή επιλογή για τους εργολάβους.

 

Σύγκριση των πλεονεκτημάτων του εμπρόσθιου και τηλεσκοπικού βραχίονα με μεγάλη εμβέλεια εξορυκτήρα

 

Ελλείψεις

Ωστόσο, ηεκσκαφέας τηλεσκοπικός βραχίοναςΤο εκτεταμένο χέρι του εκσκαφέα είναι επιρρεπές στην φθορά και απαιτεί περισσότερη συντήρηση από τοεκσκαφέαςΜεγάλη εμπρός απόστασηΟ τηλεσκοπικός εξορυκτής είναι επίσης ακριβότερος από τον εξορυκτή μεγάλης εμβέλειας, γεγονός που μπορεί να τον καταστήσει λιγότερο προσιτό στις μικρότερες κατασκευαστικές εταιρείες.

 

Συμπερασματικά, η επιλογή μεταξύ τηςεκσκαφέαςΜεγάλη εμπρός απόστασηΕάν ένα έργο απαιτεί βαθιά σκάψιμο ή σκάψιμο σε ασταθείς περιοχές,Η μεγάλη εκσκαφή είναι η καλύτερη επιλογή.Εάν το έργο απαιτεί ανασκαφή σε βαθιές περιοχές, εργασίες κατεδαφισμού ή απαιτεί μεγαλύτερη ανυψωτική ικανότητα, τότε ηεκσκαφέας τηλεσκοπικός βραχίοναςΤελικά, και οι δύο εκσκαφείς είναι απαραίτητοι για έργα κατασκευής, και η επιλογή του σωστού για την εργασία είναι κρίσιμη για να εξασφαλιστεί η επιτυχία του έργου.

Χρόνος μπαρ : 2023-10-10 11:01:56 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Huitong Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tang

Τηλ.:: 86-18922117251

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων

Τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων χάλυβα κραμάτων, τσουγκράνα τοπίων εκσκαφέων υψηλής αντοχής

Ένδυση - ανθεκτικά πρότυπα τσουγκρανών βουρτσών εκσκαφέων χάλυβα με την πιστοποίηση του ISO 9001

Υψηλή τσουγκράνα βουρτσών εκσκαφέων αξιοπιστίας, σύνδεση τσουγκρανών εκσκαφέων για το καθάρισμα εδάφους

Το υψηλό καθάρισμα εδάφους εκσκαφέων διάρκειας μαζεύει με τη τσουγκράνα εύκολα τις ανταλλαγές με τον κάδο

Μηχανικός επιτεθείτε

Ο μη περιστρέψιμος εκσκαφέας μηχανικός επιτίθεται τη σκληρή υλική υψηλή δύναμη εργασίας

Ο βράχος εκσκαφέων κόκκινου χρώματος επιτίθεται την εύκολη άριστη απόδοση λειτουργίας

Ο εκσκαφέας σύνδεσε μηχανικό επιτίθεται, η ξυλεία Stone εκσκαφέων Q345B επιτίθεται

Υδραυλική εκσκαφέων μηχανική υπηρεσία συνήθειας αρπαγών πολυσύνθετη διαθέσιμη

Υδραυλικό σφυρί σωρών

Συμπαγές τοποθετημένο εκσκαφέας Vibro σφυρί, υδραυλικά συσσωρεύοντας σφυριά για τους εκσκαφείς

Υψηλής αντοχής υδραυλικό σφυρί σωρών για το Drive και την εξαγωγή των διάφορων σωρών μορφών

COem διαθέσιμη υδραυλική σωρών σφυριών εκσκαφέων διάρκεια ζωής υπηρεσιών σύνδεσης μακροχρόνια

Καλό μπλε χρώμα σφυριών σωρών σταθερότητας υδραυλικό με την πιστοποίηση του ISO 9001

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός Ποιότητα Κάδος βράχου εκσκαφέων προμηθευτής. © 2020 - 2023 excavatorrockbucket.com. All Rights Reserved.